Welkom bij Van der Kuijp Photography.

Wij zijn Rick en Semantha vd Kuijp getrouwd sinds 2010 en hebben beide een passie voor fotografie. Rond ons trouwen hebben we een Canon EOS 450D gekocht en zijn op de automatische stand gaan fotograferen. Al snel heb je dan zoiets jeej is dit het nu? Dit kunnen we ook met onze telefoon en zo raakte de camera bijna 8 jaar in de kast.

Tot september 2018, Rick besloot om er toch maar wat mee te doen en is zich er in gaan verdiepen. Al snel werd ook Semantha aangestoken door het fotografie virus. De passie was aangewakkerd. We besloten om een beginnerscursus te gaan volgen om van de automatische stand af te komen. Al vrij vlot fotografeerden we in de M stand en dan gaat er een wereld voor je open. Na deze cursus hebben we een beginners set flitslampen aangeschaft en ontdekten we iets wat nog leuker was, portretfotografie. Mensen vast leggen en mooie foto’s van hun maken. Ook hierin maar verdieping gezocht, verschillende workshops volgden, en staan nog op de planning, want uitgeleerd ben je nooit! Onze cameragear is inmiddels behoorlijk gegroeid en fotograferen we met een Canon EOS 800D en een Canon EOS 6D mark I.

Op deze pagina vind u onze portfolio, onze tarieven en onze diensten. Wilt u een nieuwe portret of profiel foto dan kunt u hiervoor bij ons terecht in onze fotostudio in de Blesse. Ook voor familieshoots bent u bij ons aan het juiste adres. Deze kan plaats vinden in onze studio of evt op een buitenlocatie. Ook Zwangerschapsfotografie, Loveshoots, Broertjes/Zusjes foto’s en Kinderfeestjes zitten bij ons in het pakket. Modellen die hun portfolio willen uitbreiden kunnen altijd contact met ons opnemen voor een shoot op TFP basis.

In veel gevallen werken wij dus zij aan zij wat een positieve bijdrage levert aan al uw foto’s. U krijgt dus 2 fotografen in plaats van 1.

Wij staan ingeschreven bij de kamer van koophandel te Leeuwarden onder kvk nummer : 74516299
Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.

Mocht u nog vragen hebben of u wil een fotoshoot boeken dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.