Prijslijst :

*Portret photoshoot (1 persoon) €50,- Prijs vanaf 1 januari 2024 €52,50
U ontvangt 2 digitale foto’s in hoge resolutie om zelf af te laten drukken en 3 digitale foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op bv social media.

*Kind, Broer/zus photoshoot voor 1 kind €50,- voor elk extra kind €15,-. Prijs vanaf 1 januari 2024 €52,50 voor elk extra kind €15,-
U ontvangt 3 digitale foto’s in hoge resolutie om zelf af te drukken en 3 digitale foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op bv social media.

*Loveshoot €60,- Prijs vanaf 1 januari 2024 €63,-
U ontvangt 2 digitale foto’s in hoge resolutie om zelf af te laten drukken en 5 digitale foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op bv social media.

*Familie/Gezin photoshoot €89,95- max 6 personen, elk extra persoon €15,-  Prijs vanaf 1 januari 2024 €94,95, elk extra persoon €15,-
U ontvangt 2 digitale foto’s op hoge resolutie om zelf af te laten drukken, en 5 digitale foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op bv social media.

*Zwangerschapsshoot €75,- Prijs vanaf 1 januari 2024 €79,95
U ontvangt 2 digitale foto’s in hoge resolutie om zelf af te laten drukken en u ontvangt 5 digitale foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op b.v. social media.

*New Born shoot €99,95- Prijs vanaf 1 januari 2024 €104,95
U ontvangt 4 digitale foto’s in hoge resolutie om zelf af te laten drukken en u ontvangt 5 digitale foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op b.v. social media.

*Combi pakket Zwangerschap/New born €169.95- Prijs vanaf 1 januari 2024 €179,95
Wanneer u dit pakket bij ons afneemt dan krijgt u 1 foto afgedrukt op 60×40 formaat, 7 digitale foto’s in hoge resolutie om zelf af te laten drukken en 5 digitale foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op b.v.v social media.

*Cake Smash €119.95- Prijs vanaf 1 januari 2024 €125,95
U ontvangt 2 digitale foto’s in hoge resolutie om zelf af te laten drukken en u ontvangt 5 digitale foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op b.v. social media. Bij deze shoot is het volgende inbegrepen : een plat smash taartje (wilt u een cup cake vorm dan komt er €7,50 extra bij, wilt u een taart waar meer werk en materialen inzitten dan is dit in overleg met de taartenbakster en wordt deze prijs aan u doorgegeven) en alle decoratie/settings.

Let op!! Bij het boeken van een cake smash wordt 30% aanbetaling gevraagd i.v.m gemaakte kosten, denk hierbij b.v aan aanschaf voor decoratie en cake smash taart. Gemaakte kosten kunnen niet worden terug gevorderd.

*Boudoirshoot in de studio €75,- Prijs vanaf 1 januari 2024 €79,95
U ontvangt 2 digitale foto’s in hoge resolutie om zelf af te laten drukken en u ontvangt 5 digitale foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op b.v. social media. In onze studio hebben wij een “slaapkamer” setting klaar staan waar de shoots plaats vinden. U kunt zich in een aparte ruimte omkleden en zullen wij er alles aan doen om u op uw gemakt te laten voelen, muziekje op de achtergrond en alle tijd voor een shoot werkt vaak ontspannend.

*Kinderfeestje photoshoot €20,- per kind Prijs vanaf 1 januari 2024 €21,-
Minimaal 4 kinderen en maximaal 8 kinderen. Tijdens deze shoot mogen de kinderen zich opmaken en hun haren stylen er kan zelfs verkleedkleding meegebracht worden die we tijdens deze middag kunnen gebruiken. U ontvangt per kind 1 digitale foto op hoge resolutie zelf om af te drukken en 2 foto’s op lage resolutie met watermerk om te delen op social media. In deze shoot zit ranja en aan het eind van de dag een patatje en snackje inbegrepen. Kortom een compleet verzorgde ochtend/middag.

**Alle foto’s worden tijdens de shoot bekeken en samen met u geselecteerd, lukt dit niet dan zal u via de e-mail een voorselectie ontvangen met de ruwe foto’s rechtstreeks uit de camera met de woorden voorbeeld van der Kuijp Photography er door heen, uit deze voorselectie geeft u aan welke foto’s u wilt bestellen. Daarna volgt de nabewerking en ontvangt u per e-mail (wetransfer) een downloadlink waar u uw foto’s na de nabewerking kunt downloaden. Dit proces heeft even tijd nodig reken op ongeveer 5-7 dagen. Wilt u meer foto’s in hoge resolutie ontvangen dan kan dit uiteraard tegen een meerprijs van €7,95 per foto. U krijgt alle foto’s digitaal aangeleverd, de foto’s welke op hogere resolutie worden aangeleverd kunt u zelf af laten drukken bij een afdrukcentrale naar keuze (wij zijn niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en afwijkingen in kleuren) of u kunt ze door ons tegen een meerprijs laten afdrukken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.**