Prijslijst :

*Portret photoshoot (1 persoon) €25,-
U ontvangt 2 foto’s in hoge resolutie om af te laten drukken en 3 foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op bv social media.

*Kind, Broer/zus photoshoot voor 1 kind €30,- voor elk extra kind €10,-.
U ontvangt 3 foto’s in hoge resolutie om af te drukken en 3 foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op bv social media.

*Loveshoot €40,-
U ontvangt 2 foto’s in hoge resolutie om af te laten drukken en 5 foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op bv social media.

*Familie/Gezin photoshoot €50,-
U ontvangt 2 foto’s op hoge resolutie om af te laten drukken, en 5 foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op bv social media.

*Zwangerschapsshoot €40,-
U ontvangt 2 foto’s in hoge resolutie om af te laten drukken en u ontvangt 5 foto’s in lage resolutie met watermerk om te delen op b.v. social media.

*Kinderfeestje photoshoot €15,00 per kind
Minimaal 4 kinderen en maximaal 8 kinderen. Tijdens deze shoot mogen de kinderen zich opmaken en hun haren stylen er kan zelfs verkleedkleding meegebracht worden die we tijdens deze middag kunnen gebruiken. U ontvangt per kind 1 foto op hoge resolutie om af te drukken en 2 foto’s op lage resolutie met watermerk om te delen op social media. In deze shoot zit ranja en aan het eind van de dag een patatje en snackje inbegrepen. Kortom een compleet verzorgde ochtend/middag.

**Alle foto’s worden tijdens de shoot bekeken en samen met u geselecteerd, lukt dit niet dan zal u via de e-mail een voorselectie ontvangen waaruit u kunt aangeven welke foto’s u wilt bestellen. Daarna volgt de nabewerking en ontvangt u per e-mail (wetransfer) een downloadlink waar u uw foto’s na de nabewerking kunt downloaden. Dit proces heeft even tijd nodig reken op ongeveer 5-7 dagen. Wilt u meer foto’s in hoge resolutie ontvangen dan kan dit uiteraard tegen een meerprijs van €3,50 per foto.**